Push Sports

Voor sporters gemaakt door specialisten

Push sports

Elleboogbrace

Push Sports Elleboogbrace

23.95
Merk:

Patella brace

Push Sports Patellabrace

23.95
Merk:

Kniebrace

Push Sports Kniebrace

87.95
Merk:

Enkelbrace

Push Sports Enkelbrace 8

39.95
Merk:

Enkelbrace

Push Sports Enkelbrace Kicx

68.95
Merk:

Duimbrace

Push Sports Duimbrace

39.95
Merk:

Polsbrace

Push Sports Polsbrace

39.95
Merk:

Polsbrace

Push Sports Polsbrace Versteviger

22.90
Merk:

Gezond en veilig sporten weer makkelijk maken.

Push Sport braces zijn speciaal ontwikkeld om de gebruiker weer de controle te geven over zijn sport. De braces zijn te gebruiken bij blessures, preventie of bij overbelasting. De Push Sports braces zijn ontwikkeld door een team van specialisten in samenwerking met sporters en sportprofessionals. De braces zijn dragen comfortabel en zijn ultradun.Hierdoor kunnen de braces gemakkelijk worden gedragen onder de sport kleding. De braces van Push Sports geven een goede ondersteuning aan de gewrichten, en blijven tijdens het sporten goed op de plek zitten. Dit komt mede door het anti slip materiaal dat zit verwerkt in de braces.

Push Sports geeft een vrij gevoel

Bij Push Sports staat bewegingsvrijheid centraal, dat moeten de braces ook bieden. Dit wordt gerealiseerd door het ondersteunen van het geblesseerde gewricht bij letselgevoelige bewegingen. Zoals de Push Sports Duimbrace. Deze brace beschikt over een kapje en een effectief bandsysteem dat zorgt voor stabilisatie van het aangedane duimgewricht. Ook worden de dorsaal- en palmairflexie in de polsgewrichten beperkt. De braces van Push Sports bieden stabilisatie waar nodig zonder bewegingsbeperking op te leggen. De Push Sport braces zijn uitstekende hulpmiddelen om de belastbaarheid van het lichaam te verhogen.

Comfort en gemak

Om de gebruiker een zeker gevoel te geven tijdens het dragen van de Push Sports lijn hebben de braces een uitstekende pasvorm. Ook wordt er gebruik gemaakt van antislip materiaal waar het nodig is. Dit zorgt ervoor dat de brace op zijn plek, zelfs tijdens het sporten. De braces zijn gemaakt van een luchtdoorlatend materiaal waardoor de brace niet zweterig aanvoelt. Al deze aspecten maken vrij en zeker bewegen mogelijk, en daarnaast ook nog comfortabel.

Wanneer kunnen Push Sports braces worden gebruikt?

Blessures

Een sporter wil zo snel mogelijk van zijn blessure af en weer terugkeren op de baan of in het veld. Een sportbrace is het ideale hulpmiddel, in overleg met een arts of een andere zorgprofessional uiteraard.

Preventie

Een brace dragen tijdens het sporten is de meest effectieve preventie middel. Vaak zijn de aangedane gewricht structuren nog zwak na een blessure. Om opnieuw een letsel te voorkomen is het raadzaam om een sportbrace ter bescherming te dragen. Ook tijdens veelvoudig trainen is het belangrijk om het gewricht extra bescherming te bieden.

Overbelasting

Door onregelmatig trainen, verkeerde techniek of ongeschikt sportmateriaal kan overbelasting ontstaan. Een brace is een waardevol hulpmiddel bij een overbelastingletsel. Bij veel voorkomende overbelastingen zoals de tennisarm op een jumpers knee ontstaat een irritatie of zelfs een ontsteking in de peesaanhechtingen. De brace zorgt voor ontlasting in de aanhechtingen, waardoor de pijn verminderd.