bioskin Braces zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen!

Alle producten van BioSkin worden gemaakt met hypoallergeen materialen die zowel ondersteuning en compressie als comfort bieden. Het merk BioSkin is wereldwijd actief in de medische- en sportwereld.

BioSkin Kniebrace

BESTEL NU

BioSkin Enkelbrace

BESTEL NU

BioSkin Polsbrace

BESTEL NU

BioSkin Duimbrace

BESTEL NU

BioSkin Rugbrace

BESTEL NU

BioSkin Elleboogbrace

BESTEL NU

BioSkin Patellabrace

BESTEL NU

BioSkin Nachtspalk

BESTEL NU

BioSkin braces

BioSkin braces zijn er voor herstel, letsel voorkomen of prestatie verbeteren. Uit een onderzoek is gebleken dat compressie een zeer krachtig middel is wanneer het gaat om herstellen van een blessure of letsel. Daarnaast kan compressie ook de sportprestatie verbeteren. Wanneer compressie op de juiste manier wordt toegepast, zal er een betere bloedcirculatie ontstaan. Hierdoor kan er veiliger en snelle worden bewogen. Zo is de BioSkin TriLok enkelbrace een eenvoudige en effectieve manier om pijn te verlichten bij klachten als PTTD en plantaire fasciitis. Daarnaast biedt de TriLok bescherming tegen verstuikingen of verzwikking van de enkel.

Bioskin brace materialen

De braces van Bioskin zijn ontwikkeld voor sportgeneeskunde en orthopedie. De braces zijn gemaakt van een ademende hypoallergeen stof, waardoor transpiratie verdampt. Buiten het niet beperkt worden met activiteiten biedt deze stof ook voldoende compressie. Dankzij de unieke en gepatenteerde BioSkin materiaal is de compressie mogelijk.

De drievoudige laagstructuur van BioSkin verbetert het comfort en draagbaarheid. De lagen zijn opgebouwd uit Lycra met een polyurethaan “SmartSkin” membraan in het midden. Dit zorgt voor een dik en sterk materiaal van slechts 1,05 mm. Daarbij zijn de materialen van BioSkin licht van gewicht en waterafstotend. Dankzij de antislip functie blijft de brace op zijn plek tijdens actieve handelingen.

Bioskin braces geadviseerd door doctoren

Aaron Calodney
Texas Spine and Joint Hospital

Ik schrijf alleen BioSkin-producten voor aan mijn patiënten. Elke brace werkt buitengewoon goed en is zorgvuldig ontworpen zodat hij de hele dag comfortabel kan worden gedragen. Als gevolg daarvan dragen mijn patiënten ze en herstellen ze sneller! Bedankt BioSkin!