Hallux valgus brace kopen? Behandel de pijn en scheefgroei van de grote teen

Mocht u vragen hebben over een van onze producten omdat u last heeft van een blessure? Twijfel dan niet en neem direct contact op met onze klantenservice. Wij bezitten over een aantal fysiotherapeuten die u de perfecte raad kan geven over de aanschaf van een product. Ook wanneer u vragen heeft over de hallux valgus brace kunt u met al uw vragen bij ons terecht.

-40%

Nachtspalk

Pro-orthic nachtspalk soft

39.95 23.95
Merk:
Merk:
-27%
Merk:

Nachtspalk

BioSkin Nachtspalk

59.50
Merk:
Merk:

Teenspalk

Digisleeve Teen

4.00
Merk:
Merk:

Wat is Hallux Valgus?

Hallux valgus is een vegroeiing van de grote teen. De grote teen gaat hier scheef staan er komt een knobbel op. Deze knobbel kan pijn geven. Het dragen van een teenspalk (hallux valgus brace) of nachtspalk bij hallux valgus kan uw pijnklachten daarentegen verminderen.

hallux-valgus

Brace bij Hallux Valgus (teenspalk)

Een teenspalk, ook wel Hallux Valgus brace genoemd zorgt ervoor dat het ontstaan van de knobbel beperkt wordt en dan de grote teen weer meer in zijn normale positie gepositioneerd wordt door de spalk. Dit kan bovendien ook pijnklachten verminderen. Zie hieronder de teenspalken die wij hiervoor aanbieden. 

Nachtspalk bij Hallux Valgus

Hallux Valgus kan ook behandeld worden met een nachtspalk, zeker in combinatie met een Hallux Valgus teenspalk is dit een heel goede optie. De nachtspalk zorgt dan voor druk op de grote teen waardoor hij gedwongen wordt om normaler te gaan staan. Een nachtspalk draag je, zoals de naam al zegt tijdens de nachtrust. Als u dit langere tijd blijft doen zal de grote teen langzamerhand wennen aan de positie en zal er resultaat zichtbaar zijn. Hieronder kunt u een aantal nachtspalken zien.